Πηγή Δεβετζή: “Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα”

Πηγή Δεβετζή: "Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα"

Στη βραδινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη στον Sfera, μίλησε τηλεφωνικά η Πηγή Δεβετζή η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η Oλυμπιονίκης ανέφερε τα συμπτώματα που παρουσίασε ενώ εξέφρασε και την ενόχληση της απέναντι σε όσους δε πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιός.

Συγκεκριμένα η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχόλια κάτω από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η ίδια πληρώθηκε για να πει ότι είναι θετική στον κορονοϊό , σχολιάζοντας το συγκεκριμένο γεγονός με τα εξής λόγια: “Κάποιοι δεν πιστεύουν ότι έχω κορονοϊό και στέλνουν απαίσια μηνύματα…Όσοι δε πιστεύουν να έρθουν εδώ να τους κολλήσω’’ είπε η Πηγή Δεβετζή.

Στο άκουσμα των αποκαλύψεων από την Πηγή Δεβετζή, ο τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έμεινε άφωνος, τονίζοντας στον «αέρα» ότι όλοι μας πρέπει να προσέχουμε γιατί ο κορονοϊός υπάρχει.

Μάλιστα, η Πηγή Δεβετζή στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού, ανέφερε: “Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο όλοι μας. Επιτέλους να τελειώσει’’.

Το απόσπασμα ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Γιώργος Τσαλίκης γράφοντας:

“Το ξέσπασμα της Πηγής. Η αγαπημένη μας Πηγή Δεβετζή μετά από την ανακοίνωση της περιπέτειας της με τον COVID-19, μιλάει για την τοοοοση αγάπη που έχει πάρει αλλά και για κάποια χυδαία σχόλια τα οποία πραγματικα με ξαφνιάσανε παρα πολύ στον αέρα του SIXTY SECONDS ON CALL. Περαστικά Πηγή μας .. σε ευχαριστούμε. Σε περιμένουμε”