Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι σε Α' τηλεοπτική προβολή

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ (FIFTY SHADES OF GREY)
Ερωτικό δράμα , τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 23:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star 

Η φοιτήτρια λογοτεχνίας Αναστάζια Στιλ παίρνει συνέντευξη, για το περιοδικό του Πανεπιστημίου, από τον επιτυχημένο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι. Νιώθει αμέσως τη δύναμη της γοητείας του, αλλά ταυτόχρονα η σκέψη του, της προκαλεί βαθιά ανασφάλεια.

Πεπεισμένη ότι η συνάντησή τους δεν πήγε καλά, προσπαθεί να τον βγάλει από το μυαλό της – ώσπου εκείνος εμφανίζεται αναπάντεχα στο μαγαζί, όπου δουλεύει και της προτείνει να βγουν. Αφελής και αθώα, η Αναστάζια σοκάρεται μόλις συνειδητοποιεί πόσο πολύ επιθυμεί αυτόν τον άνδρα. Και, όταν εκείνος την προειδοποιεί να μείνει σε απόσταση, αυτό την κάνει να τον θέλει ακόμα περισσότερο.

Όμως ο Γκρέι βασανίζεται από τους προσωπικούς του δαίμονες και η ανάγκη να εξουσιάζει τον κυριεύει. Καθώς ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση, η Αναστάζια ανακαλύπτει περισσότερα για τις δικές της επιθυμίες καθώς και για τα σκοτεινά μυστικά, που ο Γκρέι κρατά κρυμμένα…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σαμ Τέιλορ Τζόνσον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Ρίτα Ορα, Μάρσα Γκέι Χάρντεν

  • Η ταινία αποτελεί μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Ε.Λ. Τζέιμς, το οποίο μέχρι τώρα έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων.
  • Οι συνολικές εισπράξεις στο αμερικανικό box office έφτασαν τα 166,1 εκατομμύρια δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο συγκέντρωσε 403,4 εκατομμύρια δολάρια.
  • Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ τραγουδιού