Πατέρας Τζόνσον: Ούτε περιφρονώ ούτε παραβιάζω τους κανόνες για τον κορονοϊό

Πατέρας Τζόνσον: Ούτε περιφρονώ ούτε παραβιάζω τους κανόνες για τον κορονοϊό
Ο  Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, μίλησε στο OPEN και τον Παναγιώτη Μανή, για τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η επίσκεψή του στην Ελλάδα. Ο ρεπόρτερ του OPEN τον συνάντησε στο Πήλιο.

Με επικριτικά σχόλια υποδέχθηκαν τα βρετανικά ΜΜΕ την επίσκεψη του Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρα του Βρετανού πρωθυπουργού, στο Πήλιο, όπου ο ίδιος διατηρεί σπίτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κι αυτό διότι ο 79χρονος, πρώην βουλευτής των Συντηρητικών, αγνόησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης και ήρθε στη χώρα μας για να θωρακίσει, όπως λέει, το σπίτι του από τον κορονοϊό.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον μία μέρα μετά τον ντόρο που επικράτησε στα βρετανικά Μέσα μίλησε αποκλειστικά στο OPEN και τον Παναγιώτη Μανή για τους λόγους που επισκέφθηκε την Ελλάδα αλλά και το σάλο που δημιούργησε στη χώρα του αυτή του η επίσκεψη. «Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Εχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητάς μου», αναφέρει αρχικά στο Ανοιχτό Κανάλι και τον Παναγιώτη Μανή για να συμπληρώσει: «Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες. Ηταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε».

Στη συνέχεια ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, αναφέρεται στην αγάπη του για τη χώρα μας και τους λόγους που σχεδόν συνέχεια επισκέπτεται την Ελλάδα. «Ηταν πάντοτε πολύ μεγάλη μου χαρά να έρχομαι στην Ελλάδα. Ας ανοίξουμε αυτή τη γέφυρα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακολουθεί βίντεο με το σχετικό απόσπασμα: