Πασίγνωστο παρουσιαστή έχασε τη μητέρα του και ακύρωσε τις εκπομπές του

Πασίγνωστο παρουσιαστή έχασε τη μητέρα του και ακύρωσε τις εκπομπές του

Ο κωμικός και παρουσιαστής βιώνει ίσως μία από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα και τη ζωή του αυτή την εβδομάδα καθώς δεν πρόκειται να προβληθεί η εκπομπή που παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατών, μετά από δική του απόφαση, εις μνήμην της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή.

Το κανάλι που προβάλλεται η εκπομπή, επιβεβαίωσε σήμερα πως τα ζωντανά επεισόδια αυτής της εβδομάδας ακυρώνονται, ενώ στην θέση τους θα προβληθούν επαναλήψεις.

Ο λόγος για τον Jimmy Fallon και τη βραδινή εκπομπή, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon». Το NBC επιβεβαίωσε την ακύρωση αυτής της εβδομάδας με μία λιτή ανακοίνωση στο People.

«Εκ μέρους όλων στο NBC εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον Jimmy και όλη την οικογένειά του για αυτή τη μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί με τον Jimmy και όλους όσους οι ζωές αγγίχτηκαν από την αγάπη, την ευγένεια και τη στήριξη της Gloria Fallon», αναφέρει το κανάλι.

Η μητέρα του Jimmy Fallon έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 68 ετών. Ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ακυρώσει και την εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευής για να είναι στο πλευρό της.