Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός δηλώνει: « Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε. Δέχθηκα σκληρό bulling.»

Πασίγνωστος έλληνας ηθοποιός δηλώνει: « Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε. Δέχθηκα σκληρό bulling.»

Στο περιοδικό Secret έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος για την καριέρα του έχει θυσιάσει ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής του ζωής, αλλά δεν μετανιώνει.

«Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο και την απόκτηση παιδιού, αλλά δεν έκατσε η μπίλια. Όταν θα έρθει, θα έρθει σωστά. Ο έρωτας με έχει διδάξει να μη βιάζομαι. Ήρθε στα 19 μου και την έδιωξα κατευθείαν. Ήθελα να γίνω κάτι άλλο για να εντυπωσιάσω μια γυναίκα»

Στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο φετινό χειμώνα υποδύεται έναν αλαζονικό εκδότη που κοροϊδεύει αδυνάτους. Στην ερώτηση αν ο ίδιος έχει βρεθεί ποτέ στη θέση ενός αδυνάτου, αποκαλύπτει.

«Φυσικά. Όταν ήμουν στην Αγγλία για ένα χρόνο (18-19 ετών) με έβλεπαν σαν ξένο. Το καλοκαίρι ήμουν το μόνο παιδί που ήταν σοκολατένιο από τον ήλιο. Ήταν μια άσχημη εμπειρία που με πλήγωσε. Δέχθηκα σκληρό bulling. Η ουσία είναι αυτό που αναφέρει το έργο στο τέλος. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, μην τον αντιμετωπίσεις σαν ηλίθιο, γιατί αυτή η σκέψη σε κάνει εσένα βλάκα»