Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: Προσωπικά δεν θα ήθελα να με θάψουν

Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: Προσωπικά δεν θα ήθελα να με θάψουν

Στο Tv star μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της η Νέλλη Γκύνη. Η ίδια αναφέρθηκε στο όταν «έφυγαν» από τη ζωή οι γονείς της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

«Όταν έχασα τον πατέρα μου, την μητέρα μου. Τον πατέρα μου τον αποχαιρέτησα και δεν το ξεχνάω ποτέ. Όταν είδα να τον βάζουν κάτω κι ήθελα να πέσω κι εγώ. Είμαι Χριστιανή. Δεν τρέχω σε εκκλησία να γονατίζω και να βάζω σταυρούς αλλά πιστεύω πάρα πολύ και η πίστη μου τα τελευταία χρόνια μου δίνει δύναμη. Προσωπικά όμως δεν θα ήθελα να με θάψουν»

Με τη μητέρα σου που έφυγε;

«Όταν έφυγε η μητέρα μου, ήμουν στην Κω με 9 μπο-φόρ. Σε παράσταση. Κι ενώ ήρθε ο Θύμιος Τάγαρης με τα εισιτήρια Κω-Αθήνα-Κέρκυρα, γιατί εκεί την πήγανε και να επιστρέψω Κω, είχε απαγορευτικό και δεν μπόρεσα να πάω ν’ αποχαιρετήσω τη μάνα μου. Και καλύτερα τελικά. Την θυμάμαι όπως την άφησα. Ενώ τον πατέρα μου τον είδα. Από τότε έπαθα ένα τραυματικό σοκ. Δεν πάω σε κηδείες γιατί δεν το ξεπερνώ εύκολα. Το κουβαλάω στο πετσί μου. Πήγα σε έναν δυο ανθρώπους που αγαπούσα πολύ πέρα από συναδέλφου όπου θεωρώ απαράδεκτο το σόου που γίνεται! Με τα μαύρα γυαλιά, δηλώσεις και να σκουντιόμαστε αν θα έρθει το κανάλι. Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το άντεχα. Τώρα πηγαίνω, ανάβω ένα κεράκι, προσεύχομαι, κάποια στιγμή τους έχω δίπλα μου. Στα δύσκολα. Και στην Έλενα Ναθαναήλ που ήταν φιλαράκι μου, θυμάμαι πόσο τρελάθηκα όταν έμαθα από την τηλεόραση πως έφυγε, όταν μια βδομάδα πριν που ήταν στο «Μετροπόλιταν» της είχα στείλει μήνυμα και μου είχε πει πως ήταν όλα καλά και θα έβγαινε από το νοσοκομείο»