Παρουσιάστρια φώναζε και απειλούσε γιατί δεν την έβαλαν… πρώτο τραπέζι στον Ρουβά

Παρουσιάστρια φώναζε και απειλούσε γιατί δεν την έβαλαν… πρώτο τραπέζι στον Ρουβά

Ο Χάρης Σιανίδης φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και, μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη. Όπως είπε στην κάμερα, το περασμένο Σάββατο πήγε μια πασίγνωστη Ελληνίδα στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά ο Σάκης Ρουβάς και έκανε φασαρία επειδή δεν την… έβαλαν σε καλό τραπέζι.

Είπε χαρακτηριστικά «Πριν από μία εβδομάδα φιλοξένησα μια παρουσιάστρια στο Estate που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Ήρθε Σάββατο βράδυ που είχε 2.500 κόσμο. Μου λέει η επιχείρηση ότι δεν μπορούσε να την βάλει στο καλύτερο σημείο, επειδή ήταν free. Φώναζε, ούρλιαζε με τους μετρ, με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έλεγε “Εγώ είμαι η τάδε! Ντροπή! Θα σας εκδικηθώ… Θα πω στους φωτογράφους να μη βγάλουν ούτε μία φωτογραφία”! Εκείνη την ώρα ήθελα να πω: Άει γαμ@@@ μ@ρή».

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Χάρη Σιανίδη, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση, επισημαίνοντας στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες του: «Εγώ ξέρω ποια είναι αυτή. Είναι κάποιοι, όπως η συγκεκριμένη, που θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να πάει τζάμπα. Είναι αναξιοπρεπές αυτό το πράγμα! Είναι ντροπή. Το παίζουν μούρες με δανεικά λεφτά, με δανεικά ρούχα, με δανεική ζωή δηλαδή. Γι’ αυτό καλά κάνει ο κόσμος και κράζει πολλούς από τη showbiz».