Παρουσιάστρια παρομοιάζει το Μάρκο Σεφερλή με το Σάκη Ρουβά

Παρουσιάστρια παρομοιάζει το Μάρκο Σεφερλή με το Σάκη Ρουβά

H Ελένη Καρποντίνη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το πρώτο παιδάκι της με το σύντροφό της, Βασίλη Λιάτσοεπίσης δουλεύει και στην εκπομπή «Ραντεβού» που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, κάνοντας το σπικάζ.

Το απολαμβάνει που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες; «Πιο πολλά χρόνια είμαι πίσω από τις κάμερες από ότι μπροστά. Γενικά,  ότι κάνω το απολαμβάνω. Πιστεύω πως είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δουλέψει σε μεγάλες παραγωγές. Δεν θα σου πω πως δεν μου λείπει να είμαι μπροστά στη κάμερα, αλλά όταν συμβεί θέλω να είναι ένα project το οποίο να μου ταιριάζει. Τώρα που βρίσκομαι αρκετές ώρες στο σπίτι, για παράδειγμα, βλέπω κάποιες εκπομπές που δεν θα τις έκανα ποτέ. Έχω παρατηρήσει πως προσπαθούν να κάνουν νούμερα τηλεθέασης λέγοντας κακίες, μόνο που με τις κακίες δεν κάνεις χιούμορ».

Πέρυσι, η Ελένη συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Σεφερλή καθώς έπαιξε μαζί του στο θέατρο, στην παράσταση «50 αποχρώσεις του Greece». Ήταν η πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή του θεάτρου. «Έκανα το ψώνιο μου πραγματικότητα! Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μέχρι που συνέβη. Είμαι πολύ ευγνώμων που το έζησα. Θεωρώ τον Μάρκο πολύ μεγάλο σταρ, αλλά και ένα εξαιρετικό άνθρωπο. Δεν φαντάζεσαι πως τον κυνηγάει ο κόσμος για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία! Μόνο με το Σάκη Ρουβά έχω δει κάτι αντίστοιχο» αναφέρει.

Πηγη: peoplegreece.com