Παρουσίαση Δίσκου | Χρυσόστομος Καραντωνίου & Νίκος Μωραίτης – Του Κόσμου Αυτό το Κάτι

Παρουσίαση Δίσκου | Χρυσόστομος Καραντωνίου & Νίκος Μωραίτης – Του Κόσμου Αυτό το Κάτι

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ «ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ»  

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου το event για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

O Χρυσόστομος Καραντωνίου, ο Νίκος Μωραΐτης και η Panik Oxygen σας προσκαλούν στην παρουσίαση του album «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, στο «Κρεμλίνο» (Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς).

Οι δύο καταξιωμένοι δημιουργοί θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική συνάντηση που ξεδιπλώνεται μέσα από τα έντεκα τραγούδια του album, τα οποία ερμηνεύουν, καθένας με τον ξεχωριστό του τρόπο, οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μανώλης Λιδάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Πάνος Παπαϊωάννου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελένη Ροδά, Μπάμπης Στόκας και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μυζάλης θα προλογίσουν την εκδήλωση, στην οποία θα παραβρεθούν και οι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας, Μανώλης Μητσιάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Ροδά και Πάνος Παπαϊωάννου. Παράλληλα, σε ένα αυτοσχέδιο, παρεΐστικο live, θα παρουσιαστούν κάποια από τα κομμάτια του album.

Το album «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen,  αποτελεί έναν σημερινό λαϊκό δίσκο, που ενσωματώνει τις μνήμες του κλασικού λαϊκού τραγουδιού. Ήδη έχουν ξεχωρίσει το ομότιτλο κομμάτι με τη μαγική ερμηνεία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη«Το Κλαδί» που ερμηνεύει μοναδικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το «Αποτυπώματα» ένα ιδιαίτερο χασάπικο με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

 «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/TouKosmouAftoToKati