Παντρεύτηκε για 4η φορά ο Κώστας Βουτσάς

Παντρεύτηκε για 4η φορά ο Κώστας Βουτσάς

Ο Κώστας Βουτσάς στα 85 χρόνια ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός, ανέβηκε τα σκαλιά… του Δημαρχείου με την αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού. Ο γάμος τους έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημαρχείο Αθηνών από το Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.

Το ζευγάρι που σε λίγους μήνες περιμένει τον πρώτο του γιο, που θα του δώσει το όνομα Φοίβος, είναι στα καλύτερά του και περίμενε εδώ και μέρες τη μεγάλη στιγμή. Κοντά στο ζευγάρι ήταν καλοί τους φίλοι, ενώ μάρτυρες–κουμπάρες στο γάμο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη και η Ντόρα Ντούμα.

Οι προετοιμασίες του γάμου είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες. Η νύφη επέλεξε μια δημιουργία του οίκου Valtadoros, ενώ το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε με τον hairstylist της για να ανανεώσει λίγο το λουκ της. Η ίδια μάλιστα είναι πολύ ενθουσιασμένη για το γάμο και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE είχε αποκαλύψει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο, αλλά στην ουσία ξέρω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί ήδη εδώ και δύομιση χρόνια ζούμε σαν παντρεμένοι. Πρακτικά δεν θα αλλάξει κάτι, απλά ο γάμος επισφραγίζει μια σχέση που μέχρι τώρα είναι πετυχημένη. Συζούσαμε από την αρχή της σχέσης μας…»

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μίμης Πλέσσας, ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας, η Κάτια Νικολαϊδου,Κατερίνα Γερονικολού, Έρρικα Μπρόγιερ, Θάνος Καληώρας, Σωτήρης Πολύζος, Μιμή Ντενίση, Λουκιλα Καρέρ, Μίμης Πλέσσας,Σάντρα Βουτσά, Νίτσα Βουτσά, Δημήτρης Εφραίμογλου, Σοφία Εφραίμογλου,Τάσος Χαλκιάς, Παύλος Ορκόπουλος, Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και πολλοί άλλοι φίλοι.