Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Ricky Martin

Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Ricky Martin

Ο Ricky Martin, όπως αποκάλυψε, θα παντρευτεί σύντομα τον σύντροφό του Jwan Yosef, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, επτά μήνες αφότου αποκάλυψαν ότι είναι ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στο περιοδικό Ocean Drive «Ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι εξαιρετικά δύσκολος» και αποκάλυψε τα γαμήλια σχέδια, λέγοντας «θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Ελπίζουμε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα κάνουμε το τριήμερο γεγονός, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πού θα το κάνουμε. Ίσως στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Σουηδία, ή στην Ισπανία».

Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν θα κρατήσουν τον γάμο κρυφό, καθώς «οι άνθρωποι θα μιλάνε γι ‘αυτό. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε. Είμαστε μια σύγχρονη οικογένεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας δουν και θέλω να δείξω πόσο φυσικά όμορφή είναι η οικογένειά μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει δημόσια και θα μοιραστώ τον γάμο μου με τον κόσμο».

Ο Ricky, έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια από παρένθετη μητέρα και με τον Jwan γνωρίστηκαν μέσω Instagram και όπως είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής, μιλούσαν μέσω των social media επί έξι μήνες και δεν είχαν καμία τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ η πρώτη τους συνάντηση έγινε όταν εκείνος πήγε στο Λονδίνο.