Παντρεύεται η Σοφία Βόσσου

Παντρεύεται η Σοφία Βόσσου

Ό,τι πιο ρομαντικό βίωσε η Σοφία Βόσσου τα ξημερώματα της ημέρας των ερωτευμένων. Τις πρώτες ώρες της Κυριακής, του Αγίου Βαλεντίνου, δέχτηκε πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε επί σκηνής και ενώ ήταν καθισμένη στο πιάνο!

Ο αγαπημένος της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του Βαγγέλη Καραλή είναι γιατρός και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται και στον επιχειρηματικό χώρο.

Το βίντεο από τη συγκεκριμένη πρόταση γάμου, όπως και το όλο ρεπορτάζ μεταδόθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, «Με το καλημέρα». Όπως θα δείτε στο βίντεο από τη βραδιά του Σαββάτου, η Σοφία Βόσσου πήρε τη θέση της στο πιάνο και παρέλαβε την ανθοδέσμη που βρισκόταν πάνω του. Στη συνέχεια παρατήρησε πως εκεί βρισκόταν και ένα κουτάκι, το οποίο είχε μέσα ένα δαχτυλίδι. Όπως ήταν φυσικό αρχικά σοκαρίστηκε και στη συνέχεια συγκινήθηκε!

Η τραγουδίστρια κοίταξε τον αγαπημένο της, του είπε το μεγάλο «Ναι» και αφού τον αγκάλιασε όλο το μαγαζί ξέσπασε σε χειροκροτήματα.