Παντελής Παντελίδης: Κοσμοσυρροή για την ονομαστική του γιορτή

Παντελής Παντελίδης: Κοσμοσυρροή για την ονομαστική του γιορτή

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε την Τετάρτη 27 Ιουλίου, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, στην καφετέρια και στο πρακτορείο που διατηρεί η οικογένεια Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, προκειμένου να γιορτάσουν την ονομαστική του εορτή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο protothema.gr εκατοντάδες άτομα  συγγενείς, φίλοι αλλά κυρίως θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη άρχισαν να συρρέουν προκειμένου να ευχηθούν στην οικογένεια και να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο την μνήμη του.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με το έπακρο στο κάλεσμα που  έκανε η οικογένεια του Παντελή πριν λίγες ημέρες μέσω facebook. Ο δρόμος της 28ης Οκτωβρίου, σχεδόν έκλεισε καθιστώντας αδύνατη την κυκλοφορία των αυτοκινήτων εξαιτίας του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Τα ηχεία δεν σταμάτησαν να παίζουν στη διαπασών τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδηενώ ο κόσμους που παρευρέθηκε άφηνε μπαλόνια στον ουρανό με αφιερώσεις. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθισμένοι πολλές φορές και στη μέση του δρόμου.

Η οικογένεια και τα αδέρφια του βρίσκονταν μέσα στην καφετέρια προκειμένου να υποδέχονται και να μιλούν με τον κόσμο.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα μηνύματα των αδερφών του Παντελή. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τις δικές του ευχές για την ημέρα ενώ ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος ανάρτησε ένα τραγούδι του Παντελή και έγραψε: «Που είσαι ρε Παντέλο, έλα πίσω».