Πανικός επικράτησε για ένα ακόμα Παρασκευοσάββατο στην Ιερά Οδό!!!

Πανικός επικράτησε για ένα ακόμα Παρασκευοσάββατο στην Ιερά Οδό!!!

O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης

δυνατά… στην Ιερά Οδό

Πανικός επικράτησε για ένα ακόμα Παρασκευοσάββατο στην Ιερά Οδό όπου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους με μεγάλη επιτυχία ο Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης με ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών στην πιο ελκυστική μουσική σύμπραξη της νυχτερινής Αθήνας για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Πάνος Καλίδης παρέα με την σύζυγό του Λεάννα Μαρκόγλου και φίλους τους, ενώ μετά από την παρότρυνση του αγαπημένου του φίλου Χρήστου Μενιδιάτη, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε αγαπημένα του τραγούδια με τον λουλουδοπόλεμο να μην έχει τέλος!

Η Στέλλα Καλλή επίσης βρέθηκε στην Ιερά Οδό και διασκέδασε με τις επιτυχίες των 3 καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το καμαρίνι της Καίτης Γαρμπή και να την συγχαρεί από κοντά!

Στην Ιερά Οδό βρέθηκε και ο Σάκης Αρσενίου όπου διασκέδασε με την παρέα του απολαμβάνοντας  το πιο ελκυστικό λαϊκό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας!

Μια δοκιμασμένη συνταγή και ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση υπόσχεται την καλύτερη επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα με νύχτες διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης!

O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης… δυνατά… στην Ιερά Οδό και προτείνουν τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης!

 Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή – Σάββατο

https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts