Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πάλι καλά που έφυγα. Καλά έκανε και η Κολέτσα»

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Πάλι καλά που έφυγα. Καλά έκανε και η Κολέτσα»

Ακόμα μία ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο NOMADS, καθώς έκανε λόγο για χαρακτήρες που αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι «καρφώνοντας» τους παίκτες!

«Πάλι καλά που έχω φύγει, γιατί με αυτά που βλέπω και ακούω και πως οι χαρακτήρες αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, λυπάμαι για μερικούς, αλλά τέλοσπάντων. Δεν χρειάζεται να πω επειδή δεν είναι ωραίο και δεν τους έχω μπροστά. Από αυτά που ξέρω επειδή ήμουν μέσα πριν και με αυτά που ακούω… ότι να’ ναι. Και η Κολέτσα καλά έκανε και έφυγε τελικά. Μπράβο στην κοπέλα!», ανέφερε ο πρώην παίκτης στο Πρω1νό.

Μετά την προβολή στιγμιοτύπων από επεισόδιο, με την μεταμέλεια του Γιώργου Μαυρίδη και την επίλυση των διαφορών, ο Παναγιώτης ανέφερε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που υποδηλώνει την αλλαγή των χαρακτήρων.

«Θα πω ένα λακωνικό παράδειγμα για να μην το προχωράμε πολύ. Όταν ήταν τραυματίας ο Παπαδόπουλος, έμαθα ότι του έκαναν μαρς γιατί θα έπρεπε να αποχωρήσει από μόνος του και να μην φύγει η Πλατανιώτη. Να το σώσουν κάπως έτσι το θέμα οι συμπαίκτες του. Ήταν τραυματίας, θυμάσαι ότι έφυγαν ταυτόχρονα και η Ευαγγελία και ο Νίκος, Λόγω προβλήματος ο Νίκος και η Ευαγγελία επειδή έχασε το αγώνισμα και του είχαν πει οι συμπαίκτες του ότι καλύτερα να αποχωρήσεις από πριν για να μη φύγει η Ευαγγελία ή κάποιος άλλος παίκτης από τους Ωκεανούς. Και βλέπω πχ. που ο Κατσινόπουλος είναι τραυματίας και σκέφτομαι εγώ τώρα, σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θέλεις ο άλλος να είναι τραυματίας, έτσι ώστε να τον ψηφίσεις και να φύγει; Και, ξαφνικά, βλέπω ότι δεν τον ψηφίζει γιατί λέει είναι τραυματίας και δεν θέλω να τον στείλω στον τάκο. Γενικά αυτό είναι λίγο περίεργο! Δεν θέλω να στοχεύσω στην Αποστολία, σε αυτό που είπε, αλλά γενικά αυτό που βλέπω δεν μου κάθεται καλα! Είναι πολλά αυτά που είδα μέσα στην εβδομάδα. Μου έρχεται αυτό σαν εικόνα, ότι περιμένεις ο άλλος να τραυματιστεί για να τον κερδίσεις και δεν τον ψηφίζεις και λες επειδή είναι τραυματίας», είπε χαρακτηριστικά.