Παιδικά Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια από την ομάδα «Κύλησε ο Τέντζερης ..» στον πολυχώρο Mimi & Mou!

Παιδικά Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια από την ομάδα «Κύλησε ο Τέντζερης ..» στον πολυχώρο Mimi & Mou!

«Κύλησε ο Τέντζερης ..» και έφτασε στον πολυχώρο Mimi & Mou!

Η καλλιτεχνική – παιδαγωγική ομάδα «Κύλησε ο Τέντζερης..»  θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο για παιδιά Mimi & Mou για λίγα μοναδικά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους με βάση το αισθητηριακό παιχνίδι στις 11, 18 & 19 Δεκεμβρίου! 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου
17:30-18:30: Χριστουγεννιάτικα Πλαστελινομπερδέματα
Ηλικίες:1,5-2,5 ετών με γονείς

Ένα εργαστήριο που μυρίζει Χριστούγεννα !!!Με αφετηρία μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, την φαντασία μας και μπόλικη διάθεση για παιχνίδι δημιουργούμε μια μαγική συνταγή ..Την δική μας χριστουγεννιάτικη και βρώσιμη ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ με άρωμα κανέλας!! Παίζουμε δημιουργούμε και πειραματιζόμαστε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
17:30-18:30: Ένας Χιονάνθρωπος που λιώνει
Ηλικίες:1,5-2,5 ετών με γονείς

Στο εργαστήριο μας ήρθε ένας χιονάνθρωπος! Με αφορμή ένα παραμύθι, πολύ χορό και μουσικοκινητικά παιχνίδια τα παιδιά στο τέλος θα φτιάξουν έναν χιονάνθρωπο με το μαγικό μας χιόνι. Κάποια στιγμή όμως, όλοι οι Χιονάνθρωποι λιώνουν, έτσι θα λιώσει και ο δικός μας μέσα από ένα πείραμα!!

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Παίζουμε στολίζοντας
17:00-18:00 (1,5-2,5 ετών με γονείς)
18:30-19:30 (2,5-4,5 ετών)

Διαβάζουμε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία! Κατασκευάζουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια για να στολίσουμε το δέντρο μας με διάφορα υλικά! Στο τέλος στολίζουμε και παίζουμε με το δεντράκι του εργαστηρίου που βρίσκεται μέσα σε ένα μαγικό κουτί!

Κόστος εργαστηρίου:12 ευρώ ανά παιδί
Επικοινωνία και κρατήσεις θέσεων: 6972372312

Διεύθυνση: Ζωοδόχου Πηγής 58
www.mimiandmou.com

Πληροφορίες για τον πολυχώρο Mimi & Mou

Το MIMI & MOU είναι ένας χώρος που ανασχεδιάστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες μας με πολύ κέφι και μεράκι – ένας χώρος γεμάτος χρώμα και φως που τηρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Στο ισόγειο του MIMI & MOU έχει διαμορφωθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο μικρό θεατράκι κατάλληλο για εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικής έκφρασης αλλά και θεάτρου για εφήβους και ενήλικες. Στο θεατράκι αυτό ανά διαστήματα θα φιλοξενούνται και θεατρικές παραστάσεις.

Στον 1ο όροφο στεγάζεται ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας για τα εργαστήρια εικαστικών και σχεδίου μόδας και δίπλα ένα μικρό φουαγιέ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας όσο περιμένετε τους αγαπημένους σας που παρακολουθούν τα εργαστήρια.

www.mimiandmou.com
Ζωοδόχου Πηγής 58 (Στάση μετρό: Πανεπιστήμιο)
E: info@mimiandmou.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.