Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη

Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη

Με ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας και ποιότητας βραβεύτηκε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Ecali Club.

Η επιχειρηματίας ήταν μεταξύ των προσώπων που βραβεύτηκαν στην απονομή των Seven Stars LuxuryHospitality and Lifestyle Awards (Signum Virtutis όπως είναι γνωστά), των οποίων προεδρεύει ο Mr. Khalil El–Mouelhy.

Η επιχείρηση της Δέσποινας Μοιραράκη βραβεύτηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορία 7άστερης Γκαλερί Χαλιών για την αριστεία στον χώρο που αφορά την ποιότητα, το service και την προώθηση των χειροποίητων χαλιών MirarakiCarpets.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ecali Club, η Δέσποινα Μοιραράκη, εντυπωσιακή αλλά και συγκινημένη μέσα στην εντυπωσιακή Cavalli της, βράβευσε προσωπικά η πριγκίπισσα της Γερμανίας Her Royal HighnessPrincess Natalie Von Hohenzollern.

Στο event μεταξύ άλλων παραβρεύθηκαν, πρίγκιπες και πριγκίπισσες πολλών χωρών: ο Massimilianodella Torre e Tasso, η Costanza della Torre e Tasso, ο Nicolas Konig, Valentine Ozigbo, ο Mohamed Riyaz και η Carmen Edelson.

Την επιχειρηματία συνόδευε ο σύζυγός της, αρχιπλοίαρχος του ΠΝ, Γιάννης Κοντούλης.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, ήταν μοναδική γυναίκα επιχειρηματίας στον κλάδο των χειροποίητων χαλιών σε παγκόσμιο επίπεδο, είχε βραβευτεί και το 2016 στην Μαρμπέγια της Ισπανίας και πάλι στα βραβεία Signum Virtutis.

Αυτή την περίοδο η Δέσποινα Μοιραράκη διεξάγει έκθεση με κλασικά και μοντέρνα χειροποίητα χαλιά στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στην Κηφισιά έως και τις 11 Οκτωβρίου 2017.