«Παβαρότι» (Pavarotti) στους Κινηματογράφους

«Παβαρότι» (Pavarotti) στους Κινηματογράφους

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ φτιάχνει
ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ φόρο τιμής σε μία από τις
μεγαλύτερες φωνές της όπερας που έγραψε ιστορία, το Λουτσιάνο Παβαρότι.

Η ταινία «Παβαρότι» (Pavarotti) έρχεται από 26 Δεκεμβρίου
στους κινηματογράφους από την ODEON.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ μετά το ντοκιμαντέρ «The Beatles: Eight Days a Week» καταπιάνεται με ένα ακόμα μουσικό φαινόμενο, το Λουτσιάνο Παβαρότι. Έχοντας το ψευδώνυμο «ο τενόρος του λαού», ο Παβαρότι ήταν σπάνιος συνδυασμός προσωπικότητας, ιδιοφυίας και διασημότητας και χρησιμοποιούσε τις θαυμάσιες αυτές αρετές του για να διαδώσει το Ευαγγέλιο της όπερας σαν τρόπο διασκέδασης – και κάτι που μπορεί να απολαύσει όλος ο κόσμος που αγαπάει τη μουσική.

Μέσα από την απόλυτη δύναμη του ταλέντου του, ο Παβαρότι κυριάρχησε στις μεγάλες σκηνές του κόσμου και έκλεψε τις καρδιές του κοινού όπου και να πήγαινε.

Περιλαμβάνοντας σπάνιες συνεντεύξεις με την οικογένειά του και τους συναδέλφους του, ακυκλοφόρητο υλικό και τελευταίας τεχνολογίας ηχητική επεξεργασία, ο Χάουαρντ σκηνοθετεί την απόλυτη ταινία φόρο τιμής σε έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο και έναν θρύλο της μουσικής που άφησε ιστορία.

Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Εμφανίζονται: Νικολέτα Μαντοβάνι, Λορέντσα Παβαρότι, Τζουλιάνα Παβαρότι, Κριστίνα Παβαρότι, Χάρβεϊ Γκόλντσμιθ, Πλάθιντο Ντομίνγκο, Χοσέ Καρέρας, Μπόνο

26 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON