Παίκτρια του GNTM μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Παίκτρια του GNTM μιλά για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδους βρέθηκε η Κατερίνα Βισέρη, η δικηγόρο και μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM.

Η Κατερίνα Βισέρη μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στα κορίτσια που ενδεχομένως να βιώνουν κάτι αντίστοιχο.

Όπως είπε, κάποια στιγμή έφτασε να ζυγίζει μόλις 39 κιλά με ύψος 1,76. Ενώ παραδέχθηκε ότι ανέκαθεν ένιωθε ανασφαλής με την εμφάνισή της, καθώς και ότι από μικρή ηλικία διάβαζε βιβλία σχετικά με τη διατροφή.

Μάλιστα, το μοντέλο ανέφερε ότι το ενδιέφερε αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη του να πληρεί το δικό του πρότυπο και όχι το τι θα έλεγε ο κόσμος.

«Αρχικά πήρα πτυχίο στη Νομική τρώγοντας μόνο καρπούζι. Ξεκινάς με δίαιτες, εντάσεις στη διατροφή σου λίγο πιο υγιεινά πράγματα, μετά κόβεις κάποια σνακ, μετά μειώνεις το βραδινό, μετά δεν τρως καθόλου βραδινό, μετά κόβεις γεύματα και κάπως έτσι με πήρε η μπάλα και έτρωγα ένα μήλο ή μια σαλάτα την ήμερα. Όταν έτρωγα ένα μήλο την ήμερα στην αρχή λειτουργούσα μια χαρά, στη συνέχεια είχα απώλεια μνήμης. Είχα γαστρεντερικά θέματα, έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου, είχα ταχυπαλμία, ξερό δέρμα, πρόβλημα με τα δόντια. Δεν έβλεπα το φαγητό πότε ως βιολογική ανάγκη».