Παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor

Παίκτρια του GNTM δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor

Οι ετοιμασίες για το Survivor 3 έχουν ξεκινήσει και αναζητά τους νέους παίκτες επιβίωσης. Η διαγωνιζόμενη του GNTM με τη συμπεριφορά της, αποτέλεσε μεγάλο θέμα συζήτησης σε εκπομπές.

Όπως έγινε γνωστό αποκλειστικά στο «Ευτυχείτε», η παίκτρια του reality μόδας έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει στο νέο κύκλο του Survivor! «Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα»! ανέφεραν οι αδερφές Ράντη.

Ο λόγος για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor με μία άκρως δελεαστική πρόταση!

«Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δεν θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι», συμπλήρωσαν.