«Πήρα χρήματα που χρειαζόμουν για να πάω στο YFSF»

«Πήρα χρήματα που χρειαζόμουν για να πάω στο YFSF»

Το YFSF έχει φτάσει στο τελικό στάδιο και σύντομα κλείνει τον κύκλο του και για αυτή την σεζόν. Όπως φαίνεται, το show έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, με τις μεταμφιέσεις των συμμετεχόντων να κλέβουν την παράσταση κάθε Κυριακή.

Για την εμπειρία του μέσα από το παιχνίδι μίλησε ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, η οποία άλλαξε την φετινή χρονιά.

Ρωτήθηκε στην τελευταία του συνέντευξη, για τα χρήματα που πήρε από την συμμετοχή του στο show και εξήγησε με ειλικρίνιεια: «Πήρα χρήματα που χρειαζόμουν… Και δεν το κάνω καθόλου ως αγγαρεία, έχω να σου πω, γιατί γράφτηκαν κι αυτά. Πάω με χαρά στο στούντιο, απολαμβάνω τον αγώνα που δίνουν οι άξιοι παίκτες μας να μεταμορφωθούν σε ελάχιστο χρόνο και χαίρομαι που το σόου αγκαλιάζεται από το τηλεοπτικό κοινό με μεγάλη θέρμη».

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος εξήγησε πως δεν έκανε ποτέ του “αρπαχτες” και δεν είδε τον ρόλο του στην κριτική επιτροπή ως αγγαρεία. «Μα με γοητεύει αυτό το παιχνίδι των μεταμορφώσεων και, ναι, μελετάω πριν πάω, κρατάω σημειώσεις. Πάντα σε ότι και αν έκανα, έδινα τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη Real, ενώ έκανε σαφές πως θα συμμετείχε με χαρά αν του γινόταν πρόταση και για επόμενη σεζόν.