Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στην εντατική

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες στην εντατική

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, βρέθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο συγγραφέας βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να μιλήσει για το προσφυγικό/μεταναστευτικό και ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον “αέρα”, ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος.

Κατευθείαν ο Τάκης Χατζής του πρόσφερε νερό και πήγε σε διαφημίσεις και στις εγκαταστάσεις του Alpha έφτασε άμεσα ασθενοφόρο.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του κάνουν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα.

Ωστόσο, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα και να οδηγείται στο χειρουργείο.

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, με την επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε να ολοκληρώνεται επιτυχώς.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται τώρα στην Εντατική, όπου θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.