Πέτρος Κωστόπουλος: «Είσαι κακιά άδικη και δεν αναγνωρίζεις»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Είσαι κακιά άδικη και δεν αναγνωρίζεις»

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή Ελένη έγινε viral στο διαδίκτυο και θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι δυο τους είχαν να μιλήσουν 7,5 χρόνια όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια ενώ τηλεοπτικά έχουν βρεθεί άλλες δυο φορές.

Η Ελένη και ο Πέτρος έχουν μοιραστεί πολλές στιγμές της ζωής τους και εκτός από όλα τα θέματα που έχουν να λύσουν, έχουν πολλές ιστορίες να θυμηθούν.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφηνε κανέναν να μαγειρέψει γιατί ήθελε το φαγητό του να είναι τέλειο καθώς και δεν αφήνει κανέναν να φάει από το πιάτο του.

«Είσαι τρελός και θες να είναι όλα όπως εσύ πιστεύεις ότι είναι σωστά και προκειμένου να φας αυτό που ήθελες έμπαινες μόνος σου στην κουζίνα. Δεν άφηνες κανέναν να μαγειρέψει. Πώς να αισθάνεται ένας άνθρωπος που στην καθημερινότητα του έχει έναν άνθρωπο που θέλει και το φαΐ του να είναι τέλειο;», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Πέτρο Κωστόπουλο να περνά στην αντεπίθεση και να της λέει «είσαι κακιά άδικη και δεν αναγνωρίζεις τίποτα».