Πέτα τη φριτέζα: Δύο πρόσωπα – έκπληξη αναστατώνουν τους ήρωες!

Πέτα τη φριτέζα: Δύο πρόσωπα - έκπληξη αναστατώνουν τους ήρωες!

Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «Πέτα τη φριτέζα» ετοιμάζεται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να χαρίσει για ακόμα μια χρονιά άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Μάλιστα, πέρα από τους συνήθεις ύποπτους, δύο νέες γυναικείες παρουσίες ετοιμάζουν τις αποσκευές τους ώστε να εγκατασταθούν μόνιμα στο Φτασμένο.

Οι σεναριογράφοι Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς ετοιμάζουν νέες και ξεκαρδιστικές ιστορίες για τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε, ενώ πριν λίγες ημέρες, ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης άρχισε τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, ενώ ετοίμασε ένα τρέιλερ ολιγόλεπτης διάρκειας που θα προϊδεάζει τους τηλεθεατές για όσα θα δουν.

Όπως είναι γνωστό η Φάλον (Τζένη Μπότση) και η Θάλεια (Νεφέλη Κουλούρη) δεν θα είναι κάτοικοι του Φτασμένου. Ωστόσο, δύο νέες γυναικείες παρουσίες καταφτάνουν και εγκαθίστανται στο χωριό.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Κοντογεώργη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, οι οποίες θα κρατήσουν δύο ρόλους – κόντρα σε όσα τις έχουμε δει σε προηγούμενες δουλειές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «MYtv», η Νάντια πρόκειται να υποδυθεί τη Λούνα, η οποία είναι απεσταλμένη των νέων ιδιοκτητών της ταβέρνας «Λαγουδέρα», και έρχεται απευθείας από τη Ρωσία. Εκείνη καλείται να κάνει κουμάντο στη νέα εποχή της ταβέρνας και, όπως θα δούμε, θα επιδράσει πολύ έντονα στις ζωές των ηρώων. Κυρίως δε του Αντρέα (Γιάννη Μπέζο).

Παράλληλα, στο στόχαστρο της φαίνεται να μπαίνει και η Ζαμπέλα (Λένα Ουζουνίδου) με τον Αλέκο (Γεράσιμο Σκιαδαρέση) οι οποίοι μπορεί να κατάφεραν να πουλήσουν τη «Λαγουδέρα», αλλά έρχονται αντιμέτωποι με συνέπειες που ούτε καν φαντάζονται.

Από την άλλη, η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον (Τζένη Μπότση), στην οποία αναθέτει το καΐκι και το μαγαζί της, προκειμένου να κρυφτεί από τη Ζαμπέλα ώστε να φέρει στον κόσμο το μωρό της, χωρίς κίνδυνο και απειλές. Η συγκεκριμένη ηρωίδα είναι αυθόρμητη και, ταυτόχρονα, χειριστική.