Πέντε χρόνια φυλάκισης για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Πέντε χρόνια φυλάκισης για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Λόγω της ψευδής υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, για το περιβόητο ροζ DVD,  με σκοπό τη φοροδιαφυγή. Το πρώην μοντέλο, λίγο μετά την κυκλοφορία του DVD, το 2010, κατηγόρησε την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη για κλοπή και διάρρευση υλικού εν αγνοία τόσο της ίδιας όσο και του Γάλλου συμπρωταγωνιστή της, Ίαν Σκοτ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Τζούλιας πρόκειται για ένα sex tape και όχι για ένα καυτό DVD που είχε σκοπό τη δημόσια εκμετάλλευση. Το ΣΔΟΕ, μετά την καταγγελία του πρώην μοντέλου, κάλεσε για έλεγχο την Τζούλια και τους αρμόδιους από την εταιρία παραγωγής Sirina.

To πρώην μοντέλο υποστήριξε στην κατάθεσή της πως δεν είχε κάνει κανέναν ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής και δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’ αυτό και ότι η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, καθώς και τη μεγάλη της δυσαρέσκεια για όλα όσα συνέβησαν και τη σπίλωση του ονόματός της. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, με τη σειρά του, κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD έναντι αμοιβής, 150.000 €.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι η Τζούλια είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία Sirina είναι καθόλα νόμιμη στην συνεργασία με το μοντέλο.

Έτσι, το δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, έκρινε ένοχη την Τζούλια Αλεξανδράτου με ποινή φυλάκισης πέντε χρόνια με αναστολή ενώ αθώωσε το Δημήτρη Σειρηνάκη και την εταιρία παραγωγής Sirina.

Πηγή: Peoplegreece.com