Πέθανε στη γέννα η μεγάλη αντίπαλος της Άννας Κορακάκη

Πέθανε στη γέννα η μεγάλη αντίπαλος της Άννας Κορακάκη

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 10 μέτρα αεροβόλου, Bobana Veličković σε ηλικία 31 ετών.

Η Bobana Veličković έφυγε από τη ζωή από προβλήματα υγείας που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της γέννας του πρώτου της παιδιού.

Η Veličković είχε γεννήσει πριν από 20 μέρες, ωστόσο παρουσιάστηκαν επιπλοκές κατά τον τοκετό, που επιβάρυναν την υγεία της. Μάλιστα, η κατάστασή της επιδεινώθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και τις τελευταίες μέρες είχε πέσει σε κώμα. Το αγοράκι που γέννησε, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη Σερβία, αλλά και ειδικά τον σερβικό αθλητισμό.

Η Άννα Κορακάκη σοκαρισμένη από αυτή την τραγική είδηση, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη μεγάλη της αντίπαλο.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια… Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ… Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Άννα Κορακάκη.