Πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Kourtney Kardashian

Πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian έγινε 41 το Σάββατο και οι στενοί φίλοι και η οικογένειά της συμμετείχαν σε μια παρέλαση έξω από το σπίτι της για να γιορτάσουν, ενώ κρατούσαν κοινωνικές αποστάσεις για να αποτρέψουν την εξάπλωση του COVID-19.

Ένα ρεύμα αυτοκινήτων γέμισε το δρόμο, καθώς σταθμεύονταν έξω από το σπίτι της Kourtney. Καθώς, οι φιλοξενούμενοι τραγουδούσαν το “In da club” του 50 cent, πανηγύριζαν από τα αυτοκίνητά τους, ενώ κρατούσαν μπαλόνια και πανό.

Οι αδερφές της Kim Kardashian West, Khloe Kardashian και Kendall Jenner είχαν παρκάρει κοντά στο σπίτι της Kourtney για την παρέλαση. Και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Κim, North και Saint West, έδωσαν επίσης το παρών.

Η Khloé, που φορούσε μάσκα λαγουδάκι και καθόταν στην οροφή του αυτοκινήτου της, συνοδευόταν από τον πρώην της, Tristan Thomson. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε το 2019, αλλά συνεχίζει να έχει άψογες σχέσεις για χάρη της κόρης τους, True Thompson.

Η παρέλαση περιλάμβανε επίσης μια piñata, την οποία ο γιος της Kourtney, Reign και ο γιος της Kim, Saint, προσπαθούσαν να σπάσουν με ένα ρόπαλο.