Πάρτι με….Λουκάνικα

Πάρτι με....Λουκάνικα

Είναι η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων χολιγουντιανής παραγωγής θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2016 και είναι κατάλληλη για θεατές …άνω των 17 ετών. Ονομάζεται “Sausage Party” και περιλαμβάνει… σημεία και τέρατα. Από μωρά – καρότα να κατασπαράσσονται από ανθρώπους, μέχρι και λουκάνικα να κάνουν σεξ με …ψωμάκια του τοστ.

Πάρτι Με… Λουκάνικα είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων με κεντρικό ήρωα ένα λουκάνικο. Στο λουκάνικό μας γεννώνται κάποιες υπαρξιακές αγωνίες και ερωτήματα σχετικά με τον προορισμό του στον μάταιο τούτο κόσμο. Ποια είναι η ημερομηνία λήξης του; Είναι το άλλο του μισό ένα αφράτο ψωμάκι; Για ποιο λόγο τού κολλάνε η κέτσαπ και η μουστάρδα; Ξεκινώντας, το ξεψάχνισμα συμπαρασύρει και άλλα τρόφιμα μαζί του, ώστε από κοινού θα αναζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, όταν εγκαταλείπουν τον γνώριμο και οικείο κόσμο του σούπερ μάρκετ και καταλήγουν στο περιβόητο καλάθι της νοικοκυράς.

Η ταινία περιγράφει την περιπέτεια ενός λουκάνικου και μιας ομάδας προϊόντων σούπερ μάρκετ και την προσπάθειά τους να ανακαλύψουν την αλήθεια για την ύπαρξή τους και το τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι καταναλωτές τα επιλέγουν να τα πάρουν στο σπίτι τους για να τα καταναλώσουν.

Tο «Sausage Party», (Πάρτυ με λουκάνικα) των Seth Rogen και Evan Goldberg, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ SXSW που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Texas. Είναι προϊόν 8χρονης δουλειάς πάνω στη βασική ιδέα “πώς θα ένοιωθαν τα φαγητά που τρώμε, αν είχαν συναισθήματα και …σεξουαλικές ορμές”.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν δώσει τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας, όπως οι Seth Rogen, Jonah Hill, Michael Cera, James Franco, Paul Rudd, Edward Norton και Salma Hayek.