Πάρης Σκαρτσολιάς: Ο “γιος του Πώποτα” μιλάει για τη ζωή του και το νέο “Καφέ της Χαράς”

Πάρης Σκαρτσολιάς: Ο "γιος του Πώποτα" μιλάει για τη ζωή του και το νέο "Καφέ της Χαράς"

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραχώρησε συνέντευξη ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Ο τηλεοπτικός «γιος του Περίανδρου Πώποτα», μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

«Είμαι πολύ εντάξει που ακόμη με φωνάζουν στον δρόμο Μανωλάκη. Οι γονείς μου με υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή. Στον Χάρη Ρώμα χρωστάω το 80% από όσα έχω.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς. Γυρνάω στις ρίζες. Οι κλιματικές αλλαγές ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στα γυρίσματα. Δηλαδή έπρεπε να είναι χειμώνας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν καλοκαίρι. Έπρεπε να φάμε άπειρες ώρες με χειμωνιάτικα ρούχα στους 35 βαθμούς.

Στα νέα επεισόδια θα δείτε σχεδόν όλους τους παλιούς πρωταγωνιστές.

Στο παρελθόν βίωσα ρατσισμό από συναδέλφους μου επειδή δεν είχα πάει σε δραματική σχολή. Με βοήθησαν να τελειώσω τελικά τη δραματική σχολή και να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα. Δυο χρόνια πριν θα σου έλεγα δεν έχει σημασία η δραματική σχολή. Σήμερα με τις γνώσεις που έχω θα πίεζα κάποιον που έχει ταλέντο να τελειώσει τη δραματική σχολή» είπε ο νεαρός ηθοποιός.