Πάνος Ιωαννίδης: “Είχα τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό”

Πάνος Ιωαννίδης: “Είχα τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό”

Στην εκπομπή Dot μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδιαθεσία που είχε νιώσει στα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής, ενώ εξήγησε ότι τελικά ήταν απλά ένα κρυολόγημα, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνία και τον φόβο που είχε μόνο και στη σκέψη ότι μπορεί να έχει κολλήσει κορονοϊό.

«Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα αυτό εκείνη τη μέρα. Ήταν ακριβώς στην αρχή. Και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα. Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα» ανέφερε ο chef και συνέχισε:

«Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων. Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορονοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει προσοχή! Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης.