Πάνος Βλάχος: «Να καταστρέψω τον άνθρωπο; Πας καλά; Κάνει τόσα χρόνια καριέρα!»

Πάνος Βλάχος: «Να καταστρέψω τον άνθρωπο; Πας καλά; Κάνει τόσα χρόνια καριέρα!»

Το βράδυ του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel. Πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή που είχε προορισμό την εξωτική Κόστα Ρίκα ήταν ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο (τον δεύτερο μέχρι σήμερα) από την Cobalt.

Όπως, τόνισε ο ηθοποιος στον Κοκλώνη: «Δεν είμαι τραγουδιστής. Είμαι τραγουδοποιός. Πόσα live έχω κάνει τα τελευταία χρόνια; Δύο! Έχεις δει κανέναν τραγουδιστή να κάνει μόνο δύο live με τόσο καιρό;».

O Νίκος ρώτησε τον Πάνο αν θα εμφανιζόταν στα μπουζούκια με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει πως καταρχήν παίζει ο ίδιος μπουζούκι. Στη συνέχεια ο Mr Travel τον ρώτησε αν θα έβλεπε θετικά μια πρόταση να εμφανιστεί σε ένα σχήμα που ηγείται ένας λαϊκός τραγουδιστής. «Με τον Ρέμο θα έβγαινες, ας πούμε;», τον ρώτησε.

«Να καταστρέψω τον άνθρωπο; Πας καλά; Κάνει τόσα χρόνια καριέρα!», απάντησε γελώντας ο Πάνος. «Κοίτα, εμένα το πάθος μου και η μεγάλη μου χαρά, γιατί έκανα και καιρό να τη βρω, είναι να γράφω ιστορίες. Και ακομπλεξάριστα να διηγούμαι τις δικές μου ιστορίες και να τις τραγουδούν και άνθρωποι που εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ ευγνώμων για τον Μίλτο Πασχαλίδη, το Χρήστο Θηβαίο, την Ιωάννα Λέκκα, τη Χριστίνα Μαξούρη, το Γιώργο Μαργαρίτη και την Ελένη Δήμου που έχουμε συνεργαστεί», εξήγησε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.