Πάμε Πακέτο: Η επίσημη ανακοίνωση μετά την αλλαγή ημέρας

Πάμε Πακέτο: Η επίσημη ανακοίνωση μετά την αλλαγή ημέρας

Το «Πάμε Πακέτο» για ακόμη μια φορά έρχεται στον Alpha για να ενώσει ζωές. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου από την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη θα στέλνει «πακέτο» στις 22:00.

Το «Πάμε Πακέτο» μετά από 10 συναπτά έτη αλλάζει ημέρα προβολής και από Πέμπτη μεταφέρεται Τετάρτη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha αναφέρει

Πραγματικές ιστορίες, αληθινοί πρωταγωνιστές. Αυτό είναι το «Πάμε Πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, θα μας υποδέχεται κάθε Τετάρτη στις 22:00. Κάθε Τετάρτη και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.

Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.

«Πάμε Πακέτο», με την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Πρεμιέρα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 22:00, στον Alpha!