Ο Zac Efron εξερευνά βιώσιμους τρόπους ζωής σε σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο Zac Efron εξερευνά βιώσιμους τρόπους ζωής σε σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix

Το Netflix δίνει γεύση της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Down to Earth», καθώς κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για τη σειρά με τον Zac Efron και τον ειδικό ευεξίας Darin Olien.

Ο Zac Efron και ο Darin Olien ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν διαφορετικούς εκπροσώπους της οικοκαινοτομίας και να εξερευνήσουν υγιείς, βιώσιμους τρόπους ζωής.

Μάλιστα, για χάρη του Netflix ταξιδεύουν σε Γαλλία, Πουέρτο Ρίκο, Ισλανδία, Λονδίνο, Κόστα Ρίκα, Λίμα, Σαρδηνία και Ικίτο για να ανακαλύψουν τι σημαίνει να κάνουν τη διαφορά στην αειφορία.

«Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να βρούμε κάποιες νέες προοπτικές για κάποια πολύ παλιά προβλήματα» λέει ο Zac Efron για τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix. «Τα τρόφιμα, το νερό και η ενέργεια είναι όλα τα βασικά στοιχεία για τη σύγχρονη ζωή» εξηγεί.

Το φαινομενικά ξαφνικό ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα δεν είναι νέο για τον ηθοποιό.

Ο Zac Efron πέρασε αρκετό χρόνο στη ζούγκλα στη σειρά επιβίωσης του Quibi «Killing Zac Efron». Για τις ανάγκες της σειράς περιπέτειας έζησε 21 μέρες στη ζούγκλα σε ένα απομονωμένο νησί με τα απολύτως αναγκαία είδη, εξοπλισμό και έναν ξεναγό.

Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Η σειρά «Down to Earth» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου.