Ο will.i.am εχει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson

Ο will.i.am εχει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson

O Michael Jackson έχει «φύγει» από τον Ιούνιο του 2009. Φρόντισε να μας κληροδοτήσει εκπληκτικά τραγούδια και να μας πάει ένα βήμα μπροστά.

Αλλά φαίνεται ότι ο βασιλιάς της pop δεν θα «πεθάνει» ποτέ, όχι μόνο γιατί δεν θα τον αφήσουν οι φανατικοί του θαυμαστές αλλά γιατί άφησε πίσω και πολλά ανέκδοτα τραγούδια, τα οποία όμως δεν βρίσκονται στα χέρια της οικογένειάς του.

Ο will.i.am, συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός και coach του βρετανικού «The Voice» έκανε την αποκάλυψη ότι είναι κινητός… θησαυρός, αφού στον σκληρό δίσκο του έχει ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson, της Whitney Houston, της Britney Spears, της Mariah Carey και πολλών ακόμα. Μάλιστα, ένας τυχερός από την ομάδα του, θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα τραγούδια.

Ο ίδιος είπε: «Όταν δουλεύω με καλλιτέχνες, ηχογραφούμε τραγούδια. Για να βγάλουμε ένα ηχογραφούμε επτά. Τα υπόλοιπα έξι είναι καλά. Τα δύο από αυτά είναι πολύ καλύτερα. Είμαι εκείνος που καλούν οι καλλιτέχνες. Θέλουμε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε ένα διεθνές τραγούδι».

Κάπως έτσι βρέθηκαν τα τραγούδια στα χέρια του και δηλώνει με νόημα: «Όλα αυτά πρέπει να βγουν προς τα έξω»