Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει για ποιο πράγμα μετανιώνει στο γάμο του με την Blake Lively

Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει για ποιο πράγμα μετανιώνει στο γάμο του με την Blake Lively

Ο Ryan Reynolds μίλησε για το γάμο του με Blake Lively και παραδέχτηκε ότι υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει και θα επιθυμούσε να το έκανε διαφορετικά και να επιλέξει το χώρο στον οποίο παντρεύτηκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Boone Hall, μία πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα, τον Σεπτέμβριο του 2012, και ο Reynolds τώρα πλέον παραδέχεται ότι η επιλογή του χώρου ήταν “ένα τεράστιο λάθος”.

Μιλώντας στην Fast Company, ο Ryan Reynolds ζήτησε συγγνώμη που αυτός και η Blake Lively τέλεσαν το γάμο τους εκεί, αφού δέχτηκαν κριτική ότι με το γάμο τους έδωσαν λάμψη σε ένα μέρος όπου μαύροι σκλάβοι υπέφεραν και πέθαναν.

Ο ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε ότι η επιλογή της τοποθεσίας είναι «κάτι για το οποίο θα λυπούμαστε πάντα βαθιά και ανεπιφύλακτα. Είναι αδύνατο να συμφιλιωθεί κανείς με κάτι τέτοιο. Αυτό που είδαμε τότε ήταν ένας χώρος τέλεσης γάμων στο Pinterest. Αυτό που είδαμε μετά ήταν ένα μέρος χτισμένο πάνω σε μια καταστροφική τραγωδία».

Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε επίσης ότι αυτός και η Blake Lively έχουν πραγματοποιήσει και μια δεύτερη γαμήλια τελετή στο σπίτι τους, αλλά δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον μυστικό αυτό γάμο, εκτός από το ότι συνέβη «πριν από χρόνια».