Ο Rob Kardashian αδυνάτισε και αποκατέστησε τις σχέσεις του με τις διάσημες αδερφές του

Ο Rob Kardashian αδυνάτισε και αποκατέστησε τις σχέσεις του με τις διάσημες αδερφές του

Φανερά αδυνατισμένος εμφανίστηκε ο Rob Kardashian στο Instagram, αφήνοντας έκπληκτους τους followers του με την ανανεωμένη του εμφάνισή του.

Ο Rob παρόλο που ανήκει σε μία από τις διασημότερες οικογένειες του πλανήτη, επιδιώκει να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια απέχει από το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» και οι σχέσεις του με τις αδερφές του είναι κατά διαστήματα ιδιαίτερα τεταμένες.

Όπως όμως όλα δείχνουν, οι σχέσεις μεταξύ των αδερφών φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί καθώς o Rob έδωσε το παρών στα γενέθλια της αδερφής του, Khloe και πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στις αδερφές του.

Μάλιστα, ανάρτησε και ο ίδιος ένα στιγμιότυπο από το πάρτι γενεθλίων στο οποίο φαίνεται να κρατάει αγκαλιά την μεγαλύτερη αδερφή του, Kourtney Kardashian.

Χαρούμενη με την επανένωση της οικογένειάς της φαίνεται πως είναι η Kris Jenner καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της. «4 στα 6 #χαρούμεναγενέθλιαΚλόε», έγραψε η μάνατζερ και επιχειρηματίας κάνοντας ένα έμμεσο σχόλιο για την απουσία της Kim και της Kourtney από τη φωτογραφία.