Ο Omar Ayuso αποχώρησε από το Twitter μετά από σκληρή κριτική για αμφιλεγόμενο σχόλιό του σχετικά με τους θαυμαστές

Ο Omar Ayuso αποχώρησε από το Twitter μετά από σκληρή κριτική για αμφιλεγόμενο σχόλιό του σχετικά με τους θαυμαστές

Τoν γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixElite στο ρόλο του Omar Shanaa.

Ο ηθοποιός ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζετε στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής με τους Followers του.

Ο Omar Ayuso έχει πάρει μια απόφαση μετά την αρνητική επίπτωση που δημιουργήθηκε από ένα tweet που δημοσίευσε την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο διαβεβαίωσε ότι “εάν δεν μπορείτε να καπνίσετε μέσα σε δύο μέτρα, δεν μπορείτε να ζητήσετε φωτογραφίες ούτε λιγότερο από δύο μέτρα” .

Ο 22χρονος ηθοποιός έχει διαγράψει τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter αφού οι χρήστες του Διαδικτύου ήρθαν πάνω του, αμφισβητώντας την έλλειψη σεβασμού για τους οπαδούς του και, τελικά, η στάση του πιστεύεται ότι είναι απλώς μια νέα υπόσχεση να ενεργήσει.

Αφού έμεινε στο επίκεντρο της διαμάχης όλο το Σαββατοκύριακο μετά από ένα αμφιλεγόμενο tweet σχετικά με τις φωτογραφίες που ζήτησαν οι θαυμαστές, ο Omar Ayuso αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο Twitter. Και είναι ότι η αναταραχή που προκλήθηκε από το αμφιλεγόμενο μήνυμά του προκάλεσε μια σειρά αρνητικών κριτικών από πολλούς χρήστες του Διαδικτύου.

Το λανθασμένο tweet ήρθε ως αποτέλεσμα της απόφασης της κυβέρνησης να κλείσει τη νυχτερινή ζωή και να απαγορεύσει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους (εάν δεν μπορεί να διατηρηθεί η κοινωνική απόσταση) ως προληπτικό μέτρο κατά του κοροναϊού.

Ο νεαρός ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους δρόμους για να ρωτήσει ότι “εάν δεν μπορείτε να καπνίζετε μέσα σε δύο μέτρα, δεν μπορείτε να ζητήσετε φωτογραφίες και σε δύο μέτρα . ” Και, φυσικά, οι χρήστες του Twitter πήδηξαν πάνω του, επισημαίνοντας ότι ο διερμηνέας Elite δεν είναι ευγνώμων και ότι δεν εκτιμά την αναγνώριση των οπαδών του που είναι εκείνοι που τον έχουν συρθεί πραγματικά στη φήμη.

Αυτά τα λόγια ερμηνεύθηκαν επίσης ως έλλειψη σεβασμού και εκτίμησης του νεαρού απέναντι στους θαυμαστές του από μια από τις επαγγελματικές συναδέλφους του, την ηθοποιό Elena Rivera, η οποία απάντησε στο μήνυμά του με μια λεπτή zasca ως αντανάκλαση: ” Πρέπει να έχετε πολύ λίγη αγάπη για αυτό το επάγγελμα ή έχοντας πολύ λίγα χρόνια στο επάγγελμα για να ενοχληθείτε από την αγάπη του κοινού. Λίγα πράγματα είναι πιο ικανοποιητικά από ό, τι όταν κάποιος σας έρχεται στο δρόμο και επαινεί ευγενικά τη δουλειά σας ή ζητά μια φωτογραφία ” .

Μετά την απάντηση του πρωταγωνιστή της Inés del alma mia , και βλέποντας την επίπτωση που είχε το tweet της, η νεαρή γυναίκα πήρε μια δραστική απόφαση . Αν και, ναι, πριν διαγράψει το επίσημο προφίλ του στο Twitter, εξήγησε τι εννοούσε πραγματικά με αυτήν την αμφιλεγόμενη δημοσίευση.

“Όταν μιλάω για την απόσταση ασφαλείας όταν ζητώ μια φωτογραφία, μιλάω για την απόσταση ασφαλείας, όχι για το γεγονός ότι ζητάω φωτογραφία. Ποιος με ξέρει ξέρει ότι σπάνια λέω όχι για λήψη φωτογραφίας, υποτιμώ την αγάπη του κοινού και δεν εκτιμώ τις επιδείξεις της αγάπης τους. Οι υπόλοιποι δεν έχουν καταλάβει το φόντο του μηνύματος και δεν αναζητούν σκατά όπου δεν υπάρχει κανένα και πραγματικά δεν πρέπει να εξηγώ κάτι υπερβολικά απλό σαν να υπάρχουν κανονισμοί ασφαλείας στο πρόσωπο του ιού, μεταξύ των που περιλαμβάνει προσωπική απόσταση, πρέπει να τα σεβαστείτε ” .

Ωστόσο, παρά την προσπάθειά του να εξηγήσει τα λόγια του και να υποστηρίξει ότι το μήνυμά του είχε παρερμηνευθεί, η πίεση έκανε τον ηθοποιό να αποφασίσει να διαγράψει το προφίλ του από το δίκτυο μικρο-blogging . Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε αν πρόκειται για προσωρινό ή μόνιμο μέτρο, αν και η αλήθεια είναι ότι ο διερμηνέας παραμένει σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram όπου επί του παρόντος έχει 4,4 εκατομμύρια οπαδούς που περιμένουν την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Elite όπου ο πρωταγωνιστής δίνει ζωή στον Ομάρ.