Ο Miguel Herrán μιλάει για το πρόβλημα της βιγορεξίας που αντιμετωπίζει με την υγειά του

Ο Miguel Herrán μιλάει για το πρόβλημα της βιγορεξίας που αντιμετωπίζει με την υγειά του

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Miguel Herrán, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Rio, που τα τελευταία πέντε χρόνια διαγράφει λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Μάλιστα, παράλληλα με το «La Casa De Papel», είδαμε τον Ισπανό ηθοποιό να εμφανίζεται στην άλλη μεγάλη επιτυχία του NetflixElite.

Ο ηθοποιός από τη La casa de papel μιλώντας στο El País, μεταξύ άλλων είπε ότι υπέφερε από την βιγορεξία από την εφηβεία του και ότι εξακολουθεί να αγωνίζεται να μην πέσει σε αυτήν.

«Έχω καθρέφτες στους οποίους απαγορεύομαι να κοιτάζω τον εαυτό μου με ορισμένα φώτα, γιατί ξέρω ότι θα πάω εμμονή. Είναι μια συνεχής εμμονή, γιατί μόλις το σκεφτείς, δεν σταματάς πλέον», διαβεβαίωσε ο Miguel Herrán.

Ο Miguel αναγνώρισε επίσης ότι το πρόβλημα συνεχίζεται, αν και μπορεί να το καταφέρει.

Ο 24χρονος ηθοποιός είπε στον El País ότι είχε υποφέρει από αυτή τη διαταραχή από την εφηβεία του και ότι εξακολουθεί να αγωνίζεται να μην πέσει σε αυτήν. «Έχω καθρέφτες στους οποίους απαγορεύομαι να κοιτάζω τον εαυτό μου με ορισμένα φώτα γιατί ξέρω ότι πρόκειται να είμαι εμμονή. Είναι μια συνεχής εμμονή, γιατί μόλις ξεκινήσετε, δεν σταματάτε», είπε.

«Όταν ταξιδεύω μεταφέρω μια βαλίτσα με βάρη. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας αγόρασα ένα TRX, ένα πάγκο και περισσότερα βάρη. Κέρδισα πέντε κιλά μυών, αλλά στο τέλος του τοκετού είπα να γαμήσω τον κώλο», τόνισε ο Rio του La casa de papel.

Μάλιστα, μια από τις χειρότερες στιγμές, είπε ότι ήταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του La casa de papel. “Στη σειρά ήρθε μια στιγμή που αν έσκυψα τον μαϊμού μου θα σκάσει”, εξήγησε.

Ο Herrán εξήγησε επίσης: «Μου ζήτησαν να σταματήσω και τους είπα ότι είναι εντάξει, αλλά δεν θα σταματούσα. Όταν μου είπαν ότι ήμουν μεγαλύτερος, απάντησα ότι ήταν η αντίληψή τους».

Επιπλέον, εξήγησε ότι “όλα εξαρτώνται από το κεφάλι” και ότι η εμμονή του να θέλεις να αρέσει σε όλους.