Ο Michele Morrone και η Ester Exposito ποζάρουν μαζί στην Ρώμη!

Ο Michele Morrone και η Ester Exposito ποζάρουν μαζί στην Ρώμη!

Μετά το La Casa De Papel βλέπουμε πως ακόμη μία ισπανική σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς το Elite έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

Την Ester Exposito την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Netflix, στο ρόλο της Carla.

Ενώ ο Michele Morrone κατέκτησε το κοινό του Netflix με το ρόλο της 365 DNI ως Massimo Torricelli, ένα ελκυστικό αφεντικό της μαφίας της Σικελίας.

Ο ηθοποιός και μουσικούς ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής με τους Followers του.

Αυτή τη φορά ο Michele αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την Ester Exposito στην Ρώμη!

Τι συμβαίνει μεταξύ του Ester Expósito και της Michele Morrone;

Για μερικές ημέρες, η ηθοποιός μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram μερικές εικόνες και βίντεο που έδειξαν ότι ταξιδεύει στη Ρώμη της Ιταλίας.

Η Ester Expósito δεν διευκρίνισε τον λόγο για την επίσκεψή της στην Ιταλία, αλλά ορισμένες πιθανές θεωρίες του ταξιδιού της βρίσκονται ήδη γύρω από τους χρήστες.

Υπάρχει ισχυρή υποψία ότι η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα κάποιας εργασιακής δέσμευσης. μετά τη μαγνητοσκόπηση της 365 DNI. Ο Morrone έχει αφιερώσει μέρος του χρόνου του για να συμμετάσχει στη διαφημιστική εκστρατεία της διάσημης μάρκας Dolce & Gabanna, στη Νάπολη. Ακόμη και ορισμένοι οπαδοί έχουν δημοσιοποιήσει την επιθυμία τους να μοιραστούν τελικά η Ester και ο Michele ένα έργο στην οθόνη.

Επειδή η Ρώμη και η Ιταλία είναι η γενέτειρα του Morrone, η απροσδόκητη συνάντηση μεταξύ τους πιστεύεται ότι ήταν απλή σύμπτωση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.