“Ο Michael Jackson δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες…”

"Ο Michael Jackson δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες..."

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Michael Jackson, προχώρησε ο Elton John στα απομνημονεύματά του.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο “Me”, αναμένεται να εκδοθεί στις 15 Οκτωβρίου ενώ στην δημοσιότητα κατάφερε να βγει ένα απόσπασμα το οποίο αναφέρεται στον Michael Jackson.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Elizabeth Taylor σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Elvis Presley.

Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το “καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του”. Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει.

Ο Jackson έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες» αποκαλύπτει ο Elton John.