Ο Leonardo DiCaprio στο πλευρό όσων πλήττονται από τον κορονοϊό προσφέροντάς τους φαγητό

Ο Leonardo DiCaprio στο πλευρό όσων πλήττονται από τον κορονοϊό προσφέροντάς τους φαγητό

Ο Leonardo DiCaprio αποφάσισε να δείξει για ακόμη μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του και προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση.

Ο ηθοποιός, ένωσε τις δυνάμεις του με την Laurene Powell Jobs, την Apple καθώς και το Ίδρυμα Ford, προχωρώντας στη δημιουργία του Αμερικανικού Ταμείου Τροφίμων, που έχει συγκεντρώσει ήδη 12 εκατομμύρια δολάρια για τις κοινότητες στις ΗΠΑ που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την καθημερινή σίτιση οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, ηλικιωμένων, ανθρώπων που είναι αντιμέτωποι με απολύσεις και παιδιών που βασίζονται στα προγράμματα σχολικών γευμάτων.

«Σε αυτή την κρίση, οργανώσεις όπως οι World Central Kitchen και Feeding America εμπνέουν όλους μας με την ακλόνητη δέσμευσή τους να σιτίσουν τα πιο ευάλωτα άτομα που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστώ για την ακούραστη δουλειά τους στην πρώτη γραμμή, αξίζουν όλη μας την υποστήριξη» ανέφερε ο Leonardo DiCaprio ο οποίος μαζί με την Laurene Powell Jobs ξεκίνησαν την εκστρατεία συλλογής δωρεών για το GoFundMe.Org με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε τρόφιμα.