Ο Kevin Costner δημιούργησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά

Ο Kevin Costner δημιούργησε μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά

Ο Kevin Costner δημιούργησε έναν «έξυπνο» πλοηγό για τον κόσμο που αναζητά την περιπέτεια και συνεχώς θέλει να ταξιδεύει σε νέα μέρη.

Ο ηθοποιός δημιούργησε το απόλυτο app,“HearHere” και δίνει μέσα από εκεί την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες και να εμπλουτίσουν τις επισκέψεις τους στις αμερικανικές πολιτείες.

«Λατρεύω τις ιστορίες, είμαι ο τύπος που σταματά σε κάθε ιστορικά μνημεία κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου- συνήθως προκαλώ την γκρίνια όλων στο αυτοκίνητο. Αλλά ήταν αυτή η συνεχής περιέργεια που με έκανε να σκεφτώ ότι το “HearHere” θα μπορούσε να ικανοποιήσει χωρίς κανείς να χρειάζεται να φύγει από το αυτοκίνητο», έχει δηλώσει ο Kevin Costner για την έξυπνη εφαρμογή που δημιούργησε.

Μάλιστα, στην δημιουργία του συγκεκριμένου app ο Kevin Costner δεν ήταν μόνος του, αφού τον βοήθησε ο Γούντι Σίαρς.

Μέσα από την εφαρμογή “HearHere” προσφέρονται προς το παρόν 1.500 ιστορίες που αφορούν στον πολιτισμό, δίνονται τοπικές πληροφορίες, προσφέρεται μουσική επιλογή, περιγράφονται θαύματα της φύσης, ενώ επίσης δίνονται και πληροφορίες για ειδικά σημεία ενδιαφέροντος για αρκετές αμερικανικές πόλεις. Στην ομάδα της αφήγησης συμμετέχουν ο ίδιος ο Kevin Costner, ο προπονητής του μπάσκετ, Philip Jackson και πολλοί άλλοι.

Με την κρίση του κορονοϊού ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει να κάνει ταξίδια οδικώς και σίγουρα αυτή η εφαρμογή, που εμπνεύστηκε ο ηθοποιός, είναι πολύ χρήσιμη.