Ο Kanye West‎ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ

Ο Kanye West‎ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ

Μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, ο Kanye West‎ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε στην ανάρτησή του ο raper και σύζυγος της Kim Kardashian χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Το 2018, ο Kanye ήταν ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Donald Trump, ενώ ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά από αυτή του την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, ο Kanye West‎ είχε δηλώσει ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύει», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός, επιχειρηματίας και σύζυγος της Kim, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.