Ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και έδωσε εξηγήσεις του

Ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και έδωσε εξηγήσεις του

Ο Justin Bieber αρνείται τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε μια γυναίκα τον Μάρτιο του 2014, υποστηρίζοντας ότι «η ιστορία είναι αδύνατη, με βάση τα γεγονότα». 

Ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε από μια γυναίκα, που συστήθηκε ως Danielle χωρίς να αποκαλύψει το επίθετό της. Σε ένα μήνυμα στο Twitter, που δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου κι έκτοτε έχει διαγραφεί -μαζί με τον λογαριασμό- η γυναίκα ισχυρίζεται πως γνώρισε τον Bieber όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 20, σε μια μουσική συναυλία στο Όστιν.

Όπως υποστηρίζει, στις 9 Μαρτίου, αφού ο Justin Bieber τραγούδησε ένα σετ-έκπληξη, στη συνέχεια την προσκάλεσε με τις φίλες της στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου την πήγε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η γυναίκα δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό από εκείνες στην ανάρτησή της.

Τους ισχυρισμούς διέψευσε αρχικά η Άλισον Κέι, μάνατζερ της SB Projects, που εκπροσωπεί τον Justin Bieber. Η Κέι λέει πως οι ισχυρισμοί ήταν «αδύνατοι με βάση τα γεγονότα», σημειώνοντας πως ο τραγουδιστής έμενε σε AirBnB την υποτιθέμενη επίμαχη νύχτα, και πως η κράτηση στο ξενοδοχείο ίσχυε από την επόμενη ημέρα, ενώ ήταν στο Westin και όχι στο Four Seasons.

Αργότερα, ο Justin Bieber πήρε επίσης θέση για το ζήτημα μέσω Twitter, δημοσιεύοντας φωτογραφίες, τιμολόγια και emails που, όπως λέει, αποδεικνύουν ότι έμεινε σε AirBnb στο Όστιν στις 9 Μαρτίου και στο ξενοδοχείο Westin στις 10 Μαρτίου. Επίσης δήλωσε πως ήταν στο Όστιν με την τότε σύντροφό του, Selena Gomez.

«Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Κάθε ισχυρισμός σεξουαλικής κακοποίησης θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά και γι’ αυτό χρειαζόταν η απάντησή μου. Ωστόσο η συγκεκριμένη ιστορία, με βάση τα γεγονότα, είναι αδύνατη και γι’ αυτό θα συνεργαστώ με το Twitter και τις αρχές για να κινηθώ νομικά».