Ο Johnny Depp έγραψε “Σ’ αγαπώ” με αίμα από το κομμένο του δάχτυλο

Ο Johnny Depp έγραψε "Σ' αγαπώ" με αίμα από το κομμένο του δάχτυλο

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard είναι μια από τις πιο πολύκροτες της ιστορίας του Hollywood.

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται για τρίτη ημέρα και στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες γύρω από την πρωτοφανούς βιαιότητας σχέση με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

Ο Johnny Depp είπε στο δικαστήριο ότι χρησιμοποίησε το ακρωτηριασμένο δάχτυλό του για να γράψει ένα μήνυμα με αίμα κατά τη διάρκεια ενός ομηρικού καυγά με την Amber Heard. Ήταν σε ένα ταξίδι τους στην Αυστραλία το 2015, όπου γίνονταν τα γυρίσματα για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

«Είχατε βυθίσει το τραυματισμένο δάχτυλό σας σε μπογιά για να γράψετε τα γκράφιτι;» ρώτησε η δικηγόρος και ο ηθοποιός απάντησε: «Άρχισα να χρησιμοποιώ το αίμα από το δάχτυλό μου». Ο ίδιος διευκρίνισε πως ένιωθε από τότε ότι η σχέση του με την Amber είχε τελειώσει.

Η πολύκροτη δίκη άρχισε την Τρίτη που μας πέρασε με την κατάθεση του Johnny Depp για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον εθισμό στο αλκοόλ και στις ουσίες, αλλά, ο ηθοποιός αρνήθηκε σθεναρά πως χτυπούσε την Amber Heard.

Αντίθετα, υποστήριξε πως εκείνη ήταν βίαιη απέναντί του και αποκάλυψε ότι τον Μάρτιο του 2015 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας τον τραυμάτισε στο δάχτυλο με ένα μπουκάλι βότκα, όταν άκουσε τηλεφωνική συνομιλία με τους δικηγόρους του για προγαμιαίο συμβόλαιο.