Ο Johnny Depp έγινε ξανά Jack Sparrow και έκανε έκπληξη σε άρρωστα παιδιά

Ο Johnny Depp έγινε ξανά Jack Sparrow και έκανε έκπληξη σε άρρωστα παιδιά

Μία απροσδόκητη έκπληξη επιφύλαξε ο Johnny Depp σε παιδιά που νοσηλεύονται, καθώς εμφανίστηκε στο νοσοκομείο ντυμένος ως Jack Sparrow από τους Πειρατές της Καραϊβικής!

Ο κινηματογραφικός καπετάνιος βρέθηκε στο Βανκούβερ για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, Richard Says Goodbye και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συναντηθεί με τους μικρούς ασθενείς στο BC Children’s Hospital.

Ντυμένος με το κοστούμι της ταινίας και βαμμένος, ο ηθοποιός περπάτησε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, μπήκε σε δωμάτια, συνομίλησε με τα παιδιά που νοσηλεύονται και πόζαρε μαζί τους για φωτογραφίες. Παράλληλα, διασκέδασε και τους συγγενείς τους, ενώ με μερικούς ασθενείς έπαιξε ακόμα και… ξιφομαχία!

“Οι ασθενείς του BC Children’s Hospital ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη ενός από τους διασημότερους πειρατές παγκοσμίως… Ο Johnny Depp απέδειξε πως έχει καρδιά από χρυσάφι και πέρασε 5 ώρες συναντώντας έναν προς έναν κάθε ασθενή, από νεογέννητα μέχρι εφήβους”, έγραψε στα social media το νοσοκομείο και δημοσίευσε φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός επισκέφθηκε νοσοκομείο με παιδιά: λίγο μετά τα Χριστούγεννα είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου, στο οποίο είχε νοσηλευθεί, το 2007 η κόρη του, με νεφρική ανεπάρκεια.