Ο Jason Momoa στην prequel σειρά του Netflix, The Witcher;

Ο Jason Momoa στην prequel σειρά του Netflix, The Witcher;

Η φήμη κυκλοφορεί εδώ και καιρό και όπως φαίνεται μάλλον είναι αληθής, καθώς ο Jason Momoa θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην prequel σειρά του Witcher με τίτλο Blood Origin.

Όλα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας We Got This Covered, το οποίο στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί από αρκετούς ως αναξιόπιστη. Ωστόσο, η πληροφορία που δημοσίευσαν όπως φαίνεται έχει αρχίσει να επιβεβαιώνεται από διαφορετικές πηγές.

Μία από αυτές είναι η αναφορά στο δελτίο του Production Weekly που δημοσιεύει όλες τις παραγωγές που ξεκινάνε ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως θα δείτε στην τελευταία γραμμή, το όνομα του ηθοποιού αναφέρεται στον κεντρικό ρόλο:

Το Netflix έχει δηλώσει ότι το Blood Origin θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα μας μεταφέρει 1200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς. Η υπόθεση θα επικεντρώνεται στις ρίζες του πρώτου Witcher και στα γεγονότα που οδήγησαν στην κεντρική «σύμπλεξη των σφαιρών», όταν ενώθηκαν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών.

Τη δημιουργία της σειράς αναλαμβάνει η Lauren Schmidt Hissrich που είναι η showrunner του Τhe Witcher, μαζί με τον Declain de Barra.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στην Αγγλία και η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Αναμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση και από το Netflix.