Ο James Corden απάντησε στους ισχυρισμούς για το carpool karaoke

Ο James Corden απάντησε στους ισχυρισμούς για το carpool karaoke

Ο Τζέιμς Κόρντεν απάντησε στους ισχυρισμούς ότι το carpool karaoke, η δημοφιλής ενότητα του τηλεοπτικού του βραδινού σόου «The Late Late Show with James Corden» είναι ψεύτικη.

Ο Βρετανός, ηθοποιός, κωμικός, τραγουδιστής και παρουσιαστής του σόου αντέδρασε με αφορμή τα viral video που δημοσίευσε χρήστης στο Twitter, ο οποίος βρέθηκε στα γυρίσματα και υποστήριξε ότι ο Τζέιμς Κόρντεν δεν οδηγεί το αυτοκίνητο στο carpool karaoke.

Ο παρουσιαστής του σόου τόνισε ότι οδηγεί το αυτοκίνητο στο 95% της διάρκειας του carpool karaoke.

Στην ενότητα ο Τζέιμς Κόρντεν οδηγεί ένα αυτοκίνητο και παίρνει από τον δρόμο έναν διάσημο, με τον οποίο συζητά και τραγουδά acapella επιτυχημένα τραγούδια.

Τα βίντεο από τα καραόκε γίνονται viral, καθώς είναι αρκετά διασκεδαστικά.

Ο χρήστης του Twitter έγραψε ότι το όχημα είναι δεμένο σε ειδικό γερανό, ο οποίος ουσιαστικά το κατευθύνει.

«Είδα το carpool karaoke του Τζέιμς Κόρντεν με καλεσμένο τον Τζάστιν Μπίμπερ και τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν οδηγεί καν» έγραψε ο χρήστης του Twitter και δημοσίευσε βίντεο προκαλώντας αντιδράσεις.

Σε μονόλογο σε επεισόδιο του σόου του ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Πρόσφατα έπεσα θύμα σκανδάλου στα ΜΜΕ» τόνισε. «Θέλω να το προσπεράσω και να σας διαβεβαιώσω ότι αυτές οι κατηγορίες δεν είναι αληθείς» συνέχισε. «Αναφέρομαι στους ανθρώπους που λένε ότι δεν οδηγώ το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του carpool karaoke. Τώρα πραγματικά μισώ ότι είμαι έτοιμος να πω αυτό, αλλά ψεύτικα νέα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ