Ο J Balvin σαρώνει με 12 υποψηφιότητες στα Billboard Latin Music Awards

Ο J Balvin σαρώνει με 12 υποψηφιότητες στα Billboard Latin Music Awards

Ο J BALVIN σαρώνει με ΔΩΔΕΚΑ υποψηφιότητες στα Billboard Latin Music Awards – ανάμεσά τους και υποψηφιότητες μαζί με τη Beyoncé.

Ο ήδη επιτυχημένος και πολυβραβευμένος με Billboard Latin Music Award J BALVIN, έχει μαζί με την Shakira τις περισσότερες υποψηφιότητες για φέτος στα μουσικά βραβεία.

Ο superstar της reggaetón κέρδισε μια θέση στις υποψηφιότητες με το hit Mi Gente στο οποίο συμμετέχουν ο Willy William και η Beyonce, αλλά και χάρη στην επιτυχία του album του Energia.

Οι υποψηφιότητες του J Balvin:

Artist of the Year
Social Artist of the Year
Hot Latin Song of the Year “Mi Gente”
Hot Latin Song of the Year, Vocal Event “Mi Gente”
Hot Latin Songs Artist of the Year, Male
Airplay Song of the Year “Mi Gente”
Digital Song of the Year “Mi Gente”
Streaming Song of the Year “Mi Gente”
Top Latin Album of the Year “Energía”
Top Latin Albums Artist of the Year, Male
Latin Rhythm Song of the Year “Mi Gente”
Latin Rhythm Artist of the Year, Solo

  • To “Mi Gente” του J BALVIN ήταν το ΠΡΩΤΟ EVER ισπανόφωνο τραγούδι που έφτασε στο #1 των Global streaming charts των Spotify & Shazam, μια ιστορική πρωτιά για την Latin μουσική.
  • Παρόλο που κυκλοφόρησε στη μέση της χρονιάς, το Mi Gente ήταν στο #3 των δημοφιλέστερων βίντεο του YouTube παγκοσμίως για το 2017, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.5 δισεκατομμύριο προβολές σε μόλις 6 μήνες.
  • Το Mi Gente παρέμεινε στο #1 του “Hot Latin Songs” για τρεις συνεχόμενους μήνες. Το τραγούδι έφτασε επίσης στο #1 των iTunes σε περισσότερες από 50 χώρες.
  • Το νέο single Machika (από το επερχόμενο νέο album του J Balvin που θα κυκλοφορήσει το 2018) έγινε το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube τη μέρα της κυκλοφορίας του, και παγκόσμιο trend στο twitter.
  • Ο J BALVIN έχει αυτή τη στιγμή τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες στον τομέα της Latin μουσικής, έχοντας δουλέψει με: Beyoncé, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Pharrell Williams, Skrillex, Major Lazer, Ariana Grande, Camila Cabello, Pitbull, Nicky Jam, Bad Bunny & πολλούς ακόμα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.