Ο George Clooney μίλησε πρώτη φορά για την πλάκα που του έκανε ο Brad Pitt

Ο George Clooney μίλησε πρώτη φορά για την πλάκα που του έκανε ο Brad Pitt

Συνέντευξη στο περιοδικό GQ παραχώρησε ο George Clooney που ανακηρύχθηκε Icon of the Year του περιοδικού και πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων παραδέχτηκε, ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα ξεχάσει ποτέ τη φάρσα του Brad Pitt κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ocean’s 12».

«Θα πηγαίναμε για γυρίσματα στη Λίμνη Κόμο, όπου εκεί έχω σπίτι και έχω ζήσει πολλά χρόνια, και ο Μπραντ είχε τη φαεινή ιδέα να με κάνει ρεζίλι. Μοίρασε παντού χαρτιά, λέγοντας στους κατοίκους ότι η ταινία έρχεται στην πόλη σας, θα απευθύνεστε στον Τζορτζ Κλούνεϊ μόνο ως «Mr Clooney» και δεν θα τον κοιτάτε ποτέ στα μάτια. Φυσικά η ιστορία πήρε μεγάλες διαστάσεις και δεν άργησαν να βγουν τα εξώφυλλά όπου με αποκαλούσαν “ντίβα”», είπε ο George Clooney.

Παρόλα αυτά, πήρε την εκδίκησή του, μιας και κέρδισε 10.000 από τον Brad Pitt έπειτα από στοίχημα ότι θα μπορούσε να περάσει μία νύχτα σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, κοντά στο δικό του.

Όπως είπε ο George Clooney συγκεκριμένα: «Στις 3 το πρωί πήραμε μια σκάλα, την βάλαμε στο πλωτό σκάφος και πήγαμε στο στοιχειωμένο σπίτι. Όταν ανεβήκαμε την σκάλα το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν το άγαλμα ενός φιδιού που τρώει το κεφάλι μιας γυναίκας» και συνέχισε: «Καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: δίνουμε 10.000 δολάρια σε όποιον θα μπορεί να περάσει μια νύχτα στο στοιχειωμένο σπίτι με μόνο ένα κερί, έξι σπίρτα και ένα μπουκάλι κρασί».

Ο ηθοποιός πήρε την ευχαρίστηση που ήθελε αφού: «Μας πήρε τηλέφωνο ο Μπραντ και είπε γυρίστε πίσω τώρα δεν κάθομαι λεπτό εδώ μέσα».